Boka magasinering
i Malmö

Hyr förråd enkelt & billigt i Malmö

Boka direkt eller ring oss 040-26 39 99

Vänligen notera att

  • Det går givetvis bra att komma och lämna era möbler, bohag och andra föremål direkt hos oss i vårt lager och magasin i Malmö.
  • Kontrollera med ert försäkringsbolag vad som gäller när ni förvarar och magasinerar utanför hemmet. I de flesta hemförsäkringar ingår ett borta skydd som normalt täcker värdet på förvaringen.
  • Om ni behöver komma åt era saker under tiden ni magasinerar, vänligen kontakta oss minst 1 vecka innan så förbereder vi förrådet till er.
  • Kontakta oss minst en vecka innan tillgång av förråd, så förbereder vi förvaringsboxen till er. Det tillkommer en framtagningsavgift på 450kr per timme som kunden är i lagret.
  • Gratis upphämtning är under förutsättning att allt är packat ordentligt och är placerat lättillgängligt vid huvudingången till ert hus eller lägenhet.
  • Inför förvaring och magasinering i våra förråd är det viktigt att ni packar och skyddar era möbler och andra ömtåliga föremål på bästa sätt. Vänligen läs igenom våra tips och råd när det gäller korrekt möbelhantering och packteknik.

Fantastiskt - från dörr till dörr. Mycket trevligt bemötande, otrolig service och så hjälpsamma. Tack för att ni gjorde vår flytt (inkl.magasinering och städ) till ett sant nöje. Vi hör definitivt av oss vid nästa flytt.

Alexandra, Malmö

Tack för snabba svar — trots att det är helg! En av era större konkurrenter bjöd på raka motsatsen i telefon… Vi bokar detta.

Kaj, Malmö

Bästa hjälpen! Proffsigt och organiserat! Allt med ett leende på läpparna.

Jeanette Franzén

Kunde med kort varsel komma och hjälpa oss inte bara med flytt utan även med magasinerign. Snabba, smidiga, bra. Inga krusiduller. Rekommenderas varmt!

Alexander Castro

Bästa flyttfirman i hela Skåne, mycket professionell med hög kundservice och erfarenhet. Rekommenderar till alla som behöver flytta - 5 stjärnor !!!

Frederik Bøje Hvorslev

Det kan inte blir bättre! Fantastisk firma som löste flytten på ett mycket proffsigt, smidigt och bra sätt. Sjukt nöjd

Mariia Kjellsdotter Engerblom

Bästa servicen, bästa personal med den bästa bemötande. Tog väl hand om mina möbler och packade in dem på bästa sätt. Är hur nöjd som helst

Egzon Shkupolli

Vänligen notera

  • Gratis upphämtning är under förutsättning att allt är packat ordentligt och placerat vid huvudingången eller porten till ert hus eller lägenhet. Är inte godset placerat enligt avtal tar vi en avgift på 600kr/tim för bärhjälp. Priset är inkl. moms och RUT-avdrag.
  • Det går naturligtvis bra att lämna och hämta möbler, bohag och andra föremål direkt hos oss i vårt magasin i Malmö.
  • Om ni önskar tillgång till ert förråd under hyrestiden ber vi er att kontakta oss minst 1 vecka innan, så förbereder vi ert förråd.
  • Maxvikten i våra förvaringsboxar är 250 kg/m². Om vikten överstiger 250 kg/m² tar vi ut 135 kr/m² för den extra förrådsyta vi kommer behöva utnyttja för att jämna ut vikten i våra förvaringsboxar

Boka trygg och säker magasinering i Malmö

Ring oss 040-26 39 99

Vi finns alltid tillgängliga för våra kunder med snabb respons på mail och telefon.

Flexibel magasinering

Vi hämtar när ni vill och har alltid lediga förråd redo för er förvaring . Givetvis kan ni lämna och hämta möbler och bohag själva. Har ni speciella önskemål anpassar vi enkelt er magasinering. Vi har lösningar för alla och ingenting är omöjligt för oss. Vi har ingen bindningstid och ni kan byta storlek på ert förråd när som helst under hyrestiden. Hos oss betalar ni endast för magasineringen, inga extra omkostnader eller dolda avgifter tillkommer som det gör på många andra magasin och förråd.