Packhjälp

Flytta eller magasinera - Låt oss packa åt er

300kr/tim per flyttgubbe

Spara värdefull tid

Vill ni inte lägga er värdefulla tid på att packa, kan vi göra jobbet åt er. Vi utför professionell packning och lämnar inget åt slumpen. När vi packat ert bohag kan ni i lugn och ro flytta till er nya bostad.

Flytta tryggt & säkert

300kr/tim per flyttgubbe

För att flytten eller magasineringen ska vara trygg och säker är det viktigt att ert bohag är ordentligt packat och emballerat.

Fantastiskt - från dörr till dörr. Mycket trevligt bemötande, otrolig service och så hjälpsamma. Tack för att ni gjorde vår flytt (inkl.magasinering och städ) till ett sant nöje. Vi hör definitivt av oss vid nästa flytt.

Alexandra, Malmö

Tack för snabba svar — trots att det är helg! En av era större konkurrenter bjöd på raka motsatsen i telefon… Vi bokar detta.

Kaj, Malmö

Bästa hjälpen! Proffsigt och organiserat! Allt med ett leende på läpparna.

Jeanette Franzén

Kunde med kort varsel komma och hjälpa oss inte bara med flytt utan även med magasinerign. Snabba, smidiga, bra. Inga krusiduller. Rekommenderas varmt!

Alexander Castro

Bästa flyttfirman i hela Skåne, mycket professionell med hög kundservice och erfarenhet. Rekommenderar till alla som behöver flytta - 5 stjärnor !!!

Frederik Bøje Hvorslev

Det kan inte blir bättre! Fantastisk firma som löste flytten på ett mycket proffsigt, smidigt och bra sätt. Sjukt nöjd

Mariia Kjellsdotter Engerblom

Bästa servicen, bästa personal med den bästa bemötande. Tog väl hand om mina möbler och packade in dem på bästa sätt. Är hur nöjd som helst

Egzon Shkupolli

Vi packar med RUT-avdrag

I RUT-avdraget ingår numera de flesta tjänster som har med en flytt att göra. Med våra redan fördelaktiga priser kan ni nu också dra av 50% på kostnaden för packning av bohag i samband med flytt mellan bostäder. RUT-Avdraget gäller endast förprivatpersoner. Om ansökan om preliminär skattereduktion avslås förbehåller vi oss rätten att fakturera köparen det fulla beloppet.

Läs mer om RUT-avdraget för flytt och städtjänster

Boka trygg och säker Packhjälp i Malmö

 

Ring oss 040-26 39 99

Vi finns alltid tillgängliga för våra kunder med snabb respons på mail och telefon. Vi strävar alltid efter att ge prisuppgift och offert på våra samma dag med snabb uppföljning. Testa själva!

Packning av tyngre föremål

Vänligen informera oss om ni har tyngre föremål som exempelvis piano eller kassaskåp som ska emballeras. Packning av tyngre föremål kräver extra omvårdnad för en säker och smidig flytt.