Företagsflytt i Malmö

Flyttförberedelser

Låt oss förbereda flytten åt er. Vi utför en noggrann besiktning av kontor och lager. Vi gör allt för att underlätta för ert företags verksamhet under flytten.

Flyttpackning

Professionell packning och emballering inför flytten. Det är vår högsta prioritet att möbler och annan utrustning levereras i samma skick som när vi hämtade.

Företagsflytt

Vid alla flyttuppdrag tar vi betalt för varje påbörjad timme från det vi lämnar vårt magasin tills vi är tillbaka igen. Vi har både små och stora lastbilar för alla flyttar.

Service & Support

Vi ger er alltid oslagbar service och personlig support under hela flytten. Ni har alltid en kontaktperson som tar hand om er hela vägen, och naturligtvis kan ni följa hela flytten från upphämtning till leverans.

Fantastiskt - från dörr till dörr. Mycket trevligt bemötande, otrolig service och så hjälpsamma. Tack för att ni gjorde vår flytt (inkl.magasinering och städ) till ett sant nöje. Vi hör definitivt av oss vid nästa flytt.

Alexandra, Malmö

Tack för snabba svar — trots att det är helg! En av era större konkurrenter bjöd på raka motsatsen i telefon… Vi bokar detta.

Kaj, Malmö

Bästa hjälpen! Proffsigt och organiserat! Allt med ett leende på läpparna.

Jeanette Franzén

Kunde med kort varsel komma och hjälpa oss inte bara med flytt utan även med magasinerign. Snabba, smidiga, bra. Inga krusiduller. Rekommenderas varmt!

Alexander Castro

Bästa flyttfirman i hela Skåne, mycket professionell med hög kundservice och erfarenhet. Rekommenderar till alla som behöver flytta - 5 stjärnor !!!

Frederik Bøje Hvorslev

Det kan inte blir bättre! Fantastisk firma som löste flytten på ett mycket proffsigt, smidigt och bra sätt. Sjukt nöjd

Mariia Kjellsdotter Engerblom

Bästa servicen, bästa personal med den bästa bemötande. Tog väl hand om mina möbler och packade in dem på bästa sätt. Är hur nöjd som helst

Egzon Shkupolli

Kontorsflytt & Lagerflytt

Våra medarbetare har lång erfarenhet av flyttbranschen och vi har utfört en del kontors och lagerflyttar genom åren. Vi vet vad som krävs för att ert företags verksamhet ska fungera så optimalt som möjligt under flytten. Låt oss förbereda, packa och flytta era kontorsmöbler och lager och ert företag sparar värdefull tid och pengar som ni kan investera i ert företag istället.

Prisvärda helhetslösningar

Vi erbjuder ert företag de bästa helhetslösningarna i Malmö med de bästa tjänsterna och priserna. När ni använder våra tjänster får ni personlig support och oslagbar service från början till slut, och ni kan fokusera på ert företag och er kärnverksamhet istället.

Boka trygg och säker företagsflytt i Malmö

Ring oss 040-26 39 99

Vi finns alltid tillgängliga för våra kunder med snabb respons på mail och telefon. Vi strävar alltid efter att ge prisuppgift och offert på våra samma dag med snabb uppföljning. Testa själva!

Kostnadsfri besiktning

Inför lagerflytt eller kontorsflytt utför vi alltid en kostnadsfri besiktning där vi går igenom just ert företags behov. En besiktning ger oss de bästa förutsättningarna till en säker och trygg flytt till bästa pris.