Flyttfirma i Malmö

Flytta med våra prisvärda flyttjänster

300kr/tim per flyttgubbe

Lastbil vid flytt

Vid alla flyttuppdrag tar vi betalt för varje påbörjad timme från det vi lämnar vårt magasin tills vi är tillbaka igen. Lastbilskostnad tillkommer.

Trygg och säker flytt

När ni flyttar med oss tar våra kunniga och professionella medarbetare hand om er hela vägen. Ert bohag och era möbler är trygga med oss. Vi innehar bohags och transportförsäkring och tillämpar alla regler enligt Bohag_2010 framtagna för bohagsflyttar.

Tunga lyft & flyttar

Vid tunga lyft som exempelvis piano och kassaskåp är det viktigt att förbereda med rätt utrustning. Vänligen informera alltid om ni har möbler eller andra föremål som kräver extra flyttkraft och omvårdnad. Kontakta oss för prisuppgift.

RUT-Avdrag på flyttjänster

300kr/tim per flyttgubbe

RUT-avdraget gäller från den 1 Augusti 2016 även för flyttjänster som t.ex. flytt mellan bostäder, flyttpackning, och arbetstid för flyttransporten. Lastbilskostnad tillkommer.

Fantastiskt - från dörr till dörr. Mycket trevligt bemötande, otrolig service och så hjälpsamma. Tack för att ni gjorde vår flytt (inkl.magasinering och städ) till ett sant nöje. Vi hör definitivt av oss vid nästa flytt.

Alexandra, Malmö

Tack för snabba svar — trots att det är helg! En av era större konkurrenter bjöd på raka motsatsen i telefon… Vi bokar detta.

Kaj, Malmö

Bästa hjälpen! Proffsigt och organiserat! Allt med ett leende på läpparna.

Jeanette Franzén

Kunde med kort varsel komma och hjälpa oss inte bara med flytt utan även med magasinerign. Snabba, smidiga, bra. Inga krusiduller. Rekommenderas varmt!

Alexander Castro

Bästa flyttfirman i hela Skåne, mycket professionell med hög kundservice och erfarenhet. Rekommenderar till alla som behöver flytta - 5 stjärnor !!!

Frederik Bøje Hvorslev

Det kan inte blir bättre! Fantastisk firma som löste flytten på ett mycket proffsigt, smidigt och bra sätt. Sjukt nöjd

Mariia Kjellsdotter Engerblom

Bästa servicen, bästa personal med den bästa bemötande. Tog väl hand om mina möbler och packade in dem på bästa sätt. Är hur nöjd som helst

Egzon Shkupolli

Planera flytten noga

Det är viktigt att planera er flytt. Vi rekommenderar att ni läser igenom vår lista om hur man bäst förbereder flytten

Pack material

När ni packar ert bohag och era möbler är det viktigt att inte snåla med packmaterial och emballage.

Boka en trygg och säker flyttfirma i Malmö

 

Ring oss 040-26 39 99

Har ni frågor om vår bohagsflytt i Malmö? Hör av er direkt, vi finns alltid tillgängliga för våra kunder med snabb respons på mail och telefon

Kostnadsfri besiktning

Har ni svårt att överse er flytt och hur lång tid allt kommer att ta? Vi utför gärna en kostnadsfri besiktning där vi går igenom just era behov. Efteråt lämnar vi kostnadsfritt prisförslag till er om vad som behövs göras och hur lång tid det kommer att ta.