Företagslösningar

Trygga förråd & Magasin

Trygg och säker förvaring på inhägnat område. Vårt magasin är beläget på Bjurögatan 48 i Malmö. Magasinet är kamera övervakat dygnet runt och tillkopplat larmcentral.

Prisvärd Kontors & Lagerflytt

Prisvärda lösningar med de bästa tjänsterna för kontorsflyttar och flytt av hela förråd och lager i Malmö och i hela Sverige. När vi flyttat ert företag erbjuder vi även flyttstädning.

Magasinera & Förvara Flexibelt

Byt storlek på förrådet när som helst under tiden ert företag magasinerar. Vi hyr också ut golvyta och lagerplats.

Transport Tjänster

Vi kör både bud och pallgods i Malmö. Alltid smidiga transporter med absolut högsta kvalité på service och support.

Fantastiskt - från dörr till dörr. Mycket trevligt bemötande, otrolig service och så hjälpsamma. Tack för att ni gjorde vår flytt (inkl.magasinering och städ) till ett sant nöje. Vi hör definitivt av oss vid nästa flytt.

Alexandra, Malmö

Tack för snabba svar — trots att det är helg! En av era större konkurrenter bjöd på raka motsatsen i telefon… Vi bokar detta.

Kaj, Malmö

Bästa hjälpen! Proffsigt och organiserat! Allt med ett leende på läpparna.

Jeanette Franzén

Kunde med kort varsel komma och hjälpa oss inte bara med flytt utan även med magasinerign. Snabba, smidiga, bra. Inga krusiduller. Rekommenderas varmt!

Alexander Castro

Bästa flyttfirman i hela Skåne, mycket professionell med hög kundservice och erfarenhet. Rekommenderar till alla som behöver flytta - 5 stjärnor !!!

Frederik Bøje Hvorslev

Det kan inte blir bättre! Fantastisk firma som löste flytten på ett mycket proffsigt, smidigt och bra sätt. Sjukt nöjd

Mariia Kjellsdotter Engerblom

Bästa servicen, bästa personal med den bästa bemötande. Tog väl hand om mina möbler och packade in dem på bästa sätt. Är hur nöjd som helst

Egzon Shkupolli

Magasinering & Företagsflytt i Malmö

Vi erbjuder modern magasinering och prisvärda flyttjänster till företag i Malmö. Flexibla förråd och lager som kan anpassas efter behov när som helst under hyrestiden. Vi flyttar kontors möbler och förråd smidigt och säkert till ert företag. Låt oss göra jobbet och ert företag sparar tid och pengar, så kan ni fokusera på er verksamhet istället.

Kostnadsfri besiktning

Önskar ni en genomgång av företagets behov inför flytt eller magasinering. Vi utför en kostnadsfri besiktning och går igenom just ert företags behov. Efterföljande skickar vi snabbt ett prisförslag till er.

Ring oss 040-26 39 99

Vi finns alltid tillgängliga för våra kunder på mail och telefon. Vi strävar alltid efter att ge prisuppgift och offert på våra samma dag med snabb uppföljning.

Prisvärda Helhetslösningar

Vi erbjuder ert företag de bästa helhetslösningarna med de bästa tjänsterna och priserna i Malmö. När ni använder våra tjänster får ni personlig support och oslagbar service från början till slut, och ni kan fokusera på ert företag och er kärnverksamhet istället.