Flyttstädning i Malmö

Flyttstädning Med Nöjdhetsgaranti

från 45kr/kvm

Flyttstädning är en del av våra prisvärda helhetslösningar med de bästa tjänsterna och priserna. Flyttstädningen utförs med fullservice och till absolut högsta kvalité och bästa pris. Naturligtvis lämnas nöjdhetsgaranti på alla utförda flyttstädningar. Alla flyttstädningar utförs exklusivt av vår samarbetspartner WeClean i Skåne AB.

Kostnadsfri besiktning

För att få ett exakt pris på hur mycket en flyttstädning kommer att kosta, rekommenderar vi en kostnadsfri besiktning. Vi kommer till er bostad eller företag för gratis rådgivning och går igenom just ert behov.

  Fantastiskt - från dörr till dörr. Mycket trevligt bemötande, otrolig service och så hjälpsamma. Tack för att ni gjorde vår flytt (inkl.magasinering och städ) till ett sant nöje. Vi hör definitivt av oss vid nästa flytt.

  Alexandra, Malmö

  Tack för snabba svar — trots att det är helg! En av era större konkurrenter bjöd på raka motsatsen i telefon… Vi bokar detta.

  Kaj, Malmö

  Bästa hjälpen! Proffsigt och organiserat! Allt med ett leende på läpparna.

  Jeanette Franzén

  Kunde med kort varsel komma och hjälpa oss inte bara med flytt utan även med magasinerign. Snabba, smidiga, bra. Inga krusiduller. Rekommenderas varmt!

  Alexander Castro

  Bästa flyttfirman i hela Skåne, mycket professionell med hög kundservice och erfarenhet. Rekommenderar till alla som behöver flytta - 5 stjärnor !!!

  Frederik Bøje Hvorslev

  Det kan inte blir bättre! Fantastisk firma som löste flytten på ett mycket proffsigt, smidigt och bra sätt. Sjukt nöjd

  Mariia Kjellsdotter Engerblom

  Bästa servicen, bästa personal med den bästa bemötande. Tog väl hand om mina möbler och packade in dem på bästa sätt. Är hur nöjd som helst

  Egzon Shkupolli

  Städning med RUT-Avdrag

  En flyttstädning är godkänd under begreppet hushållstjänster där vi gör RUT-avdraget direkt på er faktura. Alla flytt-städningar följer en manualbaserad checklista. Givetvis tar vi hänsyn till om ni har några speciella önskemål om hur ni vill ha flyttstädningen.

  Läs mer om RUT-avdraget för flytt och städtjänster

  Miljöarbete & Inverkan

  WeClean i Skåne AB har samma värderingar och ambitioner som M3Storage Malmö. Det innebär att vi tillsammans arbetar aktivt med miljöinsatser samt utbildning och utveckling av våra medarbetare i hållbar miljö. För oss är det självklart att enbart använda bioteknisk och miljöcertifierade städprodukter.

  Läs mer här om miljö, energi och klimat

  Boka trygg och säker flyttstädning i Malmö

  Ring oss 040-26 39 99

  Vi finns alltid tillgängliga för våra kunder med snabb respons på mail och telefon. Vi strävar alltid efter att ge prisuppgift och offert på våra samma dag med snabb uppföljning. Testa själva!

  Flexibel magasinering

  Vi hämtar när ni vill och har alltid lediga förråd redo för er förvaring . Givetvis kan ni lämna och hämta möbler och bohag själva. Har ni speciella önskemål anpassar vi enkelt er magasinering. Vi har lösningar för alla och ingenting är omöjligt för oss. Vi har ingen bindningstid och ni kan byta storlek på ert förråd när som helst under hyrestiden. Hos oss betalar ni endast för magasineringen, inga extra omkostnader eller dolda avgifter tillkommer som det gör på många andra magasin och förråd.