Företagsförvaring Malmö

Magasinering & Förvaring

Flexibla Förråd

Byt storlek på förråd när som helst under hyresperioden. Vi har ingen bindningstid, och inga extra kostnader eller dolda avgifter tillkommer som det gör på många andra magasin och förråd.

Förvaring Golvyta

Hyr golvyta och förvara tillfälligt eller en längre tid. Vi har alltid lediga ytor för er företagsförvaring i vårt magasin i Malmö.

Lagerplats

Vi erbjuder lagerplatser som är perfekta för de flesta företag. Hyr lagerplats en kortare tid eller i flera år. Flexibel förvaringsplats där ni kan ändra storlek på lager när som helst under hyresperioden.

Trygga förråd

Trygg och säker förvaring på inhägnat område. Vårt magasin i Malmö är kameraövervakat inne och ute dygnet runt med larm tillkopplat larmcentral.

Fantastiskt - från dörr till dörr. Mycket trevligt bemötande, otrolig service och så hjälpsamma. Tack för att ni gjorde vår flytt (inkl.magasinering och städ) till ett sant nöje. Vi hör definitivt av oss vid nästa flytt.

Alexandra, Malmö

Tack för snabba svar — trots att det är helg! En av era större konkurrenter bjöd på raka motsatsen i telefon… Vi bokar detta.

Kaj, Malmö

Bästa hjälpen! Proffsigt och organiserat! Allt med ett leende på läpparna.

Jeanette Franzén

Kunde med kort varsel komma och hjälpa oss inte bara med flytt utan även med magasinerign. Snabba, smidiga, bra. Inga krusiduller. Rekommenderas varmt!

Alexander Castro

Bästa flyttfirman i hela Skåne, mycket professionell med hög kundservice och erfarenhet. Rekommenderar till alla som behöver flytta - 5 stjärnor !!!

Frederik Bøje Hvorslev

Det kan inte blir bättre! Fantastisk firma som löste flytten på ett mycket proffsigt, smidigt och bra sätt. Sjukt nöjd

Mariia Kjellsdotter Engerblom

Bästa servicen, bästa personal med den bästa bemötande. Tog väl hand om mina möbler och packade in dem på bästa sätt. Är hur nöjd som helst

Egzon Shkupolli

Moderna förråd & flyttjänster

Vi erbjuder modern magasinering i prisvärda förråd i Malmö. Flexibla förråd och lager som kan anpassas efter behov när som helst under hyrestiden. Vi tar hand om era kontorsmöbler och annan företagsutrustning enkelt och smidigt. Töm era egna magasin och lager, och låt oss förvara åt er. Med M3Storage Malmö kan ni spara både tid och pengar, så kan ni fokusera på er verksamhet istället.

Kontorsmöbler

Många företag har mycket kontorsmöbler stående på eget lager som upptar värdefull plats. Låt oss hämta era kontorsmöbler och magasinera dem tryggt och säkert i vårt varma magasin i Malmö.

Utemöbler

Låt oss förvara och magasinera ert företags utemöbler i våra torra och rena förråd när säsongen är över. Vi hämtar, förvarar och levererar era möbler lagom till säsongen sätter igång igen.

Förvara Restaurangutrustning

Förvara inte köksutrustningen i kalla förråd och källare. Magasinera ert företags storköksutrustning i våra rena och varma förråd. Låt oss ta hand om era saker, så kan ni lägga värdefull tid på ert företag istället.

Arkivera Företagsdokument

Vi förvarar och arkiverar era företagsdokument tryggt och säkert. Vi följer bokföringslagen och förvarar era dokument på ett strukturerat och överskådligt sätt. Vi destruerar även dokument om så önskas efter avtal.

Hyr ni förråd och lager redan?

Hyr ni förvaring och magasinering redan, men önskar lägre priser, bättre service och bättre support? Inga problem, vi hämtar era företagsmöbler och andra föremål åt er till förmånliga priser. Kontakta oss för prisförslag.

Ring oss 040-26 39 99

Vi finns alltid tillgängliga för våra kunder med snabb respons på mail och telefon. Vi strävar alltid efter att ge prisuppgift och offert på våra samma dag med snabb uppföljning. Testa själva!

Kostnadsfri besiktning

Önskar ni en genomgång av företagets behov inför förvaring och magasinering? Vi utför en kostnadsfri besiktning och går igenom just ert företags behov. Efterföljande skickar vi snabbt ett prisförslag till er.

Prisvärda helhetslösningar

Vi erbjuder ert företag de bästa helhetslösningarna för magasinering i Malmö med de bästa tjänsterna och priserna. När ni använder våra tjänster får ni personlig support och oslagbar service från början till slut, och ni kan fokusera på ert företag och er kärnverksamhet istället.