Bärhjälp

Magasinera eller flytta - Låt oss bära åt er

300kr/tim per flyttgubbe

Låt oss göra jobbet

Våra professionella och erfarna medarbetare hjälper er gärna med att bära ert bohag tryggt och säkert.

Trygg & säker flytt

300kr/tim per flyttgubbe

Har ni tillgång till egen lastbil men saknar tid och kraft att själva bära, kan vi hjälpa er att bära ert bohag och möbler. För bärhjälp tillkommer en kostnad på 600kr/tim för 2 man. Priset är inkl. moms och efter RUT-avdrag.

Fantastiskt - från dörr till dörr. Mycket trevligt bemötande, otrolig service och så hjälpsamma. Tack för att ni gjorde vår flytt (inkl.magasinering och städ) till ett sant nöje. Vi hör definitivt av oss vid nästa flytt.

Alexandra, Malmö

Tack för snabba svar — trots att det är helg! En av era större konkurrenter bjöd på raka motsatsen i telefon… Vi bokar detta.

Kaj, Malmö

Bästa hjälpen! Proffsigt och organiserat! Allt med ett leende på läpparna.

Jeanette Franzén

Kunde med kort varsel komma och hjälpa oss inte bara med flytt utan även med magasinerign. Snabba, smidiga, bra. Inga krusiduller. Rekommenderas varmt!

Alexander Castro

Bästa flyttfirman i hela Skåne, mycket professionell med hög kundservice och erfarenhet. Rekommenderar till alla som behöver flytta - 5 stjärnor !!!

Frederik Bøje Hvorslev

Det kan inte blir bättre! Fantastisk firma som löste flytten på ett mycket proffsigt, smidigt och bra sätt. Sjukt nöjd

Mariia Kjellsdotter Engerblom

Bästa servicen, bästa personal med den bästa bemötande. Tog väl hand om mina möbler och packade in dem på bästa sätt. Är hur nöjd som helst

Egzon Shkupolli

RUT-avdrag

I RUT-avdraget ingår numera de flesta tjänster som har med en flytt att göra. Med våra redan fördelaktiga priser kan ni även dra av 50% på kostnaden för bärhjälp i samband med flytt av bohag.

RUT-Avdraget gäller endast privatpersoner. Om ansökan om preliminär skattereduktion avslås förbehåller vi oss rätten att fakturera köparen det fulla beloppet.

Läs mer om RUT-avdraget för flytt och städtjänster

Boka trygg och säker bärhjälp i Malmö

 

Ring oss 040-26 39 99

Vi finns alltid tillgängliga för våra kunder med snabb respons på mail och telefon. Vi strävar alltid efter att ge prisuppgift och offert samma dag med snabb uppföljning.

Trygg & säker flytt

Har ni tillgång till egen lastbil men saknar tid och kraft att själva bära, kan vi hjälpa er att bära ert bohag och möbler. För bärhjälp tillkommer en kostnad på 300kr/tim per flyttgubbe. Priset är inkl. moms och efter RUT-avdrag.