Samarbeta med oss

Bli företagspartner - Expandera med M3Storage Malmö

Vi välkomnar alltid nya samarbeten med företag som vill göra affärer på ett ansvarsfullt och långsiktigt sätt. Vi värdesätter relationer med olika aktörer i samhället och har idag flera samarbeten med företag som har samma ambitioner och visioner som oss.

Samarbeta med oss

M3Storage Malmö samarbetar med flera företag från olika branscher. De företag vi samarbetar med delar vår strävan om att ge våra kunder oslagbar service, personlig support och leverera moderna tjänster.

Hallonqvist fastighetsbyrå är ett familjeägt aktiebolag som förmedlar fastigheter och bostadsrätter.Vi jobbar med personligt engagemang för att både säljare och köpare skall bli nöjda – för oss är kvalitet viktigare än kvantitet.
WeClean i Skåne AB är ett företag som erbjuder alla sorters tjänster inom städsektorn, inget projekt är för litet eller för stort. I organisationen finns stor och lång erfarenhet inom branschen.

Vårt motto är att enbart jobba med nöjda kunder. Detta uppnår vi genom att bara ha medarbetare med stor kompetens, att alltid leverera vad som utlovats samt att rätta till eventuella avvikelser eller missförstånd omedelbart.

Veranda levererar serveringslösningar och möbler för ute-, restaurang-, konferens och SPA-miljöer. Veranda uteserveringar är specialister på att skapa lönsamma miljöer ute och inne. Vi erbjuder våra tjänster och produkter i hela Sverige.
Vi erbjuder oberoende tjänster kring körjournaler och företagsabonnemang

Med många års erfarenhet inom säng och  möbelbranschen vill vi inte bara erbjuda kunderna de bästa tänkbara produkterna på marknaden, utan också bjuda på vårt genuina intresse och engagemang för var och en som  besöker oss.

Salads and Smoothies bevisar att snabbmat kan vara något helt annat än skräpmat. Med rätt ingredienser, egna recept och tillredning på plats utan att ha rest över halva jordklotet, blir maten både fräschare och godare. Råvaror av den högsta kvalitet är en självklarhet för oss.

Mannheimer Swartling erbjuder högkvalitativ affärsjuridisk rådgivning i Sverige och runt om i världen. Bland våra klienter finns framstående svenska och internationella företag och organisationer.

Fightzone Malmö

På MBA kan vi erbjuda dig allsidig träning som ger dig kondition, styrka och självkänsla.

Alla är välkomna att träna hos oss vare sig du vill komma i form, hålla igång gamla kunskaper eller tävla. Oavsett din ambitinsnivå kommer tränarna att dela med sig av dina kunskaper och erfarenheter samt erbjuda dig bästa möjliga träning baseraat på just dina mål.

Premium Beers Sweden

Vi är ett nyetablerat familjeföretag med fokus på import av hantverksmässigt framställd kvalitetsöl.

Vi representerar flera av världens högst rankade bryggerier. I en av Skandinaviens mest spännande portföljer hittar du öl främst från Tyskland, Frankrike, Belgien, Spanien, Italien och Tjeckien.

Vi distribuerar vår öl över hela Skandinavien.

Vi erbjuder ert företag

  • Företagets logotyp samt presentation av företaget på vår hemsida.
  • Spridning i våra sociala kanaler: Facebook, LinkedIn, Instagram och hemsida
  • Exponering under events
  • Specialrabatter på våra flyttjänster
  • Tillgång till vårt Nätverk
  • Möjlighet till effektiv marknadsföring via andra företag i vårt nätverk
  • Exponering och spridning i samband med kampanjer och andra erbjudande

Bli vår samarbetspartner