Magasinering Malmö

Magasinera Med Gratis Upphämtning i Malmö

149kr/kvm i mån

Att hyra förråd och magasinera hos oss är enkelt, smidigt och säkert precis som det ska vara. Ni bokar, vi hämtar och magasinerar. Naturligtvis går bra att ni lämnar och hämtar direkt i vårt magasin i Malmö. Gratis upphämtning inom Malmö ingår i priset när ni förvarar längre än 3 månader. Som kund hos oss får man mycket förråd och förvaring för pengarna. Vi har alltid lediga förråd i alla storlekar.

Magasinering

149kr/kvm i mån

 

  • Gratis upphämtning i Malmö ingår i priset vid förvaring längre än 3 månader
  • Det går naturligtvis bra att ni lämnar och hämtar era saker direkt i vårt förråd och magasin i Malmö
  • Vid förvaring under 3 månader tillkommer en avgift på 500kr/tim för upphämtning

Fantastiskt - från dörr till dörr. Mycket trevligt bemötande, otrolig service och så hjälpsamma. Tack för att ni gjorde vår flytt (inkl.magasinering och städ) till ett sant nöje. Vi hör definitivt av oss vid nästa flytt.

Alexandra, Malmö

Tack för snabba svar — trots att det är helg! En av era större konkurrenter bjöd på raka motsatsen i telefon… Vi bokar detta.

Kaj, Malmö

Bästa hjälpen! Proffsigt och organiserat! Allt med ett leende på läpparna.

Jeanette Franzén

Kunde med kort varsel komma och hjälpa oss inte bara med flytt utan även med magasinerign. Snabba, smidiga, bra. Inga krusiduller. Rekommenderas varmt!

Alexander Castro

Bästa flyttfirman i hela Skåne, mycket professionell med hög kundservice och erfarenhet. Rekommenderar till alla som behöver flytta - 5 stjärnor !!!

Frederik Bøje Hvorslev

Det kan inte blir bättre! Fantastisk firma som löste flytten på ett mycket proffsigt, smidigt och bra sätt. Sjukt nöjd

Mariia Kjellsdotter Engerblom

Bästa servicen, bästa personal med den bästa bemötande. Tog väl hand om mina möbler och packade in dem på bästa sätt. Är hur nöjd som helst

Egzon Shkupolli

Vänligen notera

  • Gratis upphämtning är under förutsättning att allt är packat ordentligt och placerat vid huvudingången eller porten till ert hus eller lägenhet. Är inte godset placerat enligt avtal tar vi en avgift på 300kr/tim per flyttgubbe för bärhjälp.
  • Det går naturligtvis bra att lämna och hämta möbler, bohag och andra föremål direkt hos oss i vårt magasin i Malmö.
  • Om ni önskar tillgång till ert förråd under hyrestiden ber vi er att kontakta oss minst 1 vecka innan, så förbereder vi ert förråd.
  • Maxvikten i våra förvaringsboxar är 250 kg/m². Om vikten överstiger 250 kg/m² tar vi ut 135 kr/m² för den extra förrådsyta vi kommer behöva utnyttja för att jämna ut vikten i våra förvaringsboxar

Boka trygg och säker magasinering i Malmö

Ring oss 040-26 39 99

Vi finns alltid tillgängliga för våra kunder med snabb respons på mail och telefon.

Flexibel magasinering

Vi hämtar när ni vill och har alltid lediga förråd redo för er förvaring . Givetvis kan ni lämna och hämta möbler och bohag själva. Har ni speciella önskemål anpassar vi enkelt er magasinering. Vi har lösningar för alla och ingenting är omöjligt för oss. Vi har ingen bindningstid och ni kan byta storlek på ert förråd när som helst under hyrestiden. Hos oss betalar ni endast för magasineringen, inga extra omkostnader eller dolda avgifter tillkommer som det gör på många andra magasin och förråd.