Vinterförvaring Malmö

Förvara tryggt & säkert över vintern.

400kr i mån

Motorcykelförvaring

När vi vinterförvarar er motorcykel och moped ska ni ha:

  • Tvättat av fordonet
  • Tömt tanken
  • Tagit bort batteriet. Vi får inte förvara batterier
  • Ställa uppsamlingskärl under motorn

Förvaring i varmlager

400kr i mån

Förvaring i torra och rena trälådor anpassade för motorcyklar och mopeder. Trälådorna står tryggt och säkert i vårt varmlager i Malmö. Vårt magasin står på inhägnat område med övervakning dygnet runt, och har larm tillkopplat till larmcentral.

Fantastiskt - från dörr till dörr. Mycket trevligt bemötande, otrolig service och så hjälpsamma. Tack för att ni gjorde vår flytt (inkl.magasinering och städ) till ett sant nöje. Vi hör definitivt av oss vid nästa flytt.

Alexandra, Malmö

Tack för snabba svar — trots att det är helg! En av era större konkurrenter bjöd på raka motsatsen i telefon… Vi bokar detta.

Kaj, Malmö

Bästa hjälpen! Proffsigt och organiserat! Allt med ett leende på läpparna.

Jeanette Franzén

Kunde med kort varsel komma och hjälpa oss inte bara med flytt utan även med magasinerign. Snabba, smidiga, bra. Inga krusiduller. Rekommenderas varmt!

Alexander Castro

Bästa flyttfirman i hela Skåne, mycket professionell med hög kundservice och erfarenhet. Rekommenderar till alla som behöver flytta - 5 stjärnor !!!

Frederik Bøje Hvorslev

Det kan inte blir bättre! Fantastisk firma som löste flytten på ett mycket proffsigt, smidigt och bra sätt. Sjukt nöjd

Mariia Kjellsdotter Engerblom

Bästa servicen, bästa personal med den bästa bemötande. Tog väl hand om mina möbler och packade in dem på bästa sätt. Är hur nöjd som helst

Egzon Shkupolli

Transportservice

Har ni svårt att själva komma och ställa in er motorcykel eller moped, kan vi komma och hämta den åt er. Vid vinterförvaring i minst 6 månader hämtar vi er motorcykel utan kostnad. Denna tjänst gäller endast upphämtning i Malmöområdet.

Boka trygg och säker magasinering i Malmö

Ring oss 040-26 39 99

Har ni frågor eller andra önskemål kring vår vinterförvaring? Hör av er direkt till oss, vi finns alltid tillgängliga för våra kunder med snabb respons på mail och telefon.