INFÖR FLYTT & MAGASINERING

Packningsteknik

Alla lösa föremål ska packas i flyttlådor av korrekt storlek. Använd mindre flyttlådor för att packa tyngre föremål i, och de större flyttlådorna för att packa lättare föremål i. till exempel filtar, sängkläder och handdukar. Fyll inte flyttlådorna ända upp då dom riskerar att gå i sönder.

Packmaterial

Det är viktigt att packa ömtåliga föremål med emballage och tåliga flyttlådor . Snåla inte med packmaterialet, ju bättre skydd desto bättre och säkrare kan bohag och möbler flyttas. Vi gör givetvis allt för att ta hand om ert bohag under flytten, men om olyckan är framme är emballaget er räddning.

Förslutning & Märkning

Förslut alla flyttlådorna med ordentlig bred packningstejp. Det är väldigt viktigt att flyttlådorna är förslutna på bästa sätt. En flyttlåda är ömtålig och rekommenderas vara förseglad vid flytten. Märk upp era flyttlådor efter ni packat och förseglat flyttlådorna. Använd en svart markeringspenna och märk alla sidor med innehållet i flyttlådorna. Markera gärna vilka flyttlådor som är ömtåliga och vilka som är tunga. Detta är en stor fördel för både oss och er när ni ska packa upp ert bohag.

Möbelhantering

Era möbler kan i många fall bli mindre och genom att demontera dem gör flytten enklare och säkrare. Exempelvis bord och bokhyllor kan plockas ner, vilket sparar både plats och pengar. Förvara alla tillhörande delar i en plastpåse och märk upp med vilken möbel de tillhör och tejpa fast dem ordentligt. Alla möbler rekommenderas att skyddas med emballage. Tygmöbler bör skyddas med överdragstyg eller plast för förhindra fläckar. Tavlor och andra känsliga möbler ska skyddas med bubbelplast och hörnskydd av frigolit för att skydda kanterna.

Köp packmaterial vid bokningstillfället

Tejp

20 kr/st

 

Märkpennor

15 kr/st

 

Flyttlådor

30kr/st

 

Bubbelplast

150kr per rulle

 

Kontakta oss

Formulärsidan
Namn

Telefonnummer

E-post adress

Ärende

Meddelande

Ring oss 040-263999

Vi finns alltid tillgängliga för våra kunder med snabb respons på mail och telefon.

Kostnadsfri besiktning

Innan ni börjar planera för er flytt eller magasinering kan vi utföra en kostnadsfri besiktning åt er i ert hem. Vi går tillsammans igenom ert bohag och era möbler om vad som behövs göras innan flytt och förvaring.

Vi flyttpackar med RUT-Avdrag

I de nya reglerna för RUT-avdrag gäller nu också för packning av bohag i samband med flytt till annan bostad. Det innebär ett avdrag på 50% av arbetskostnaden. Spara tid och kraft och låt oss göra jobbet.

Hitta M3Storage Malmö

FÖRETAGSUPPGIFTER

M3Storage
Bjurögatan 48
211 24 Malmö

040-263999
Kontakta Oss

M3 Sweden AB
Org. Nr: 556961-5916
Godkända för F-Skatt