M3STORAGE MALMÖ

Modern Magasinering & Prisvärda Flyttjänster

Vi erbjuder magasinering och flyttjänster till företag och privatpersoner i Malmö och Skåneregionen. Vi tycker om enkel förvaring och bryr oss om våra kunder. Därför erbjuder vi till exempel alltid gratis upphämtning när ni hyr förråd av oss och magasinerar längre än 3 månader, och hos oss ingår alltid lastbil i priset när ni flyttar ert bohag med oss.

Vi ger er den bästa och mest prisvärda helhetslösningen för flyttjänster i Malmö. Marknadens bästa priser och inga extra omkostnader eller dolda avgifter tillkommer som det gör hos många andra magasin och lager.

Vi arbetar hela tiden för att underlätta er flytt och magasinering. Det är väldigt enkelt att boka och ni möts alltid av kunnig och serviceinriktade medarbetare som gör alltför att tillgodose era behov när ni ska flytta eller magasinera.

Ni är varmt välkomna som kund till oss!

Med vänlig hälsning
M3Storage Malmö

Personlig support & oslagbar service

För oss är det viktigt att erbjuda våra kunder högkvalitativ service och support genom hela processen. Oavsett när ni förvarar och magasinerar hos oss, eller när vi flyttar åt er kan ni känna er trygga. Vi tar hand om era möbler och ert bohag hela vägen, från början till slut. När ni kontaktar oss behöver ni aldrig vänta på svar, vi har snabb responstid på telefon och e-post.

Vi är alltid tillgängliga i telefon och e-post besvarar vi oftast inom 2 timmar. Vi strävar efter att alltid återkoppla med prisunderlag och offert samma dag med snabb uppföljning. Vårt mål är att leverera superservice till våra kunder. Undrar ni något om våra flytt och förvaringstjänster eller har några andra frågor, tveka inte - ring oss eller skicka iväg ett mail.

 

Miljöarbete och inverkan

Vi har som mål att vara ett miljömedvetet företag som hela tiden arbetar aktivt med miljöinsatser. Våra medarbetare ska hela tiden utbildas och utvecklas i hållbar miljö. Vi tar hänsyn till energiförbrukningen på våra kontor och lager, och använder energisnåla lösningar i största möjliga utsträckning. I valet av transportsätt, fordon och bränsle eftersträvar vi självklart en så liten miljöpåverkan som möjligt. Detta gäller självklart valet av material till våra förvaringsboxar också.

Kontakta oss

Formulärsidan
Namn

Telefonnummer

E-post adress

Ärende

Meddelande

Ring oss 040-263999

Har ni några frågor om M3Storage Malmö eller undrar något annat? Hör av er till oss, vi finns alltid tillgängliga för våra kunder med snabb respons på mail och telefon - Testa själva!

M3Storage levererar alltid oslagbar service och personlig support när vi flyttar och magasinerar. M3Storage Malmö ger er helhetslösningar för flytt och magasinering i Malmö, alltid med låga priser.

Hitta M3storage Malmö

FÖRETAGSUPPGIFTER

M3Storage
Bjurögatan 48
211 24 Malmö

040-263999
Kontakta Oss

M3 Sweden AB
Org. Nr: 556961-5916
Godkända för F-Skatt