FÖRETAGSFLYTT I MALMÖ

Kontorsflytt & Lagerflytt

Våra medarbetare har lång erfarenhet av flyttbranschen och vi har utfört en del kontors och lagerflyttar genom åren. Vi vet vad som krävs för att ert företags verksamhet ska fungera så optimalt som möjligt under flytten. Låt oss förbereda, packa och flytta era kontorsmöbler och lager och ert företag sparar värdefull tid och pengar som ni kan investera i ert företag istället.

Kontakta oss

Formulärsidan
Namn

Telefonnummer

E-post adress

Ärende

Meddelande

Ring oss 040-263999

Vi finns alltid tillgängliga för våra kunder med snabb respons på mail och telefon. Vi strävar alltid efter att ge prisuppgift och offert på våra samma dag med snabb uppföljning. Testa själva!

Kostnadsfri besiktning

Inför lagerflytt eller kontorsflytt utför vi alltid en kostnadsfri besiktning där vi går igenom just ert företags behov. En besiktning ger oss de bästa förutsättningarna till en säker och trygg flytt till bästa pris.

Prisvärda helhetslösningar

Vi erbjuder ert företag de bästa helhetslösningarna i Malmö med de bästa tjänsterna och priserna. När ni använder våra tjänster får ni personlig support och oslagbar service från början till slut, och ni kan fokusera på ert företag och er kärnverksamhet istället.

Flyttförberedelser

 

Låt oss förbereda flytten åt er. Vi utför en noggrann besiktning av kontor och lager. Vi gör allt för att underlätta för ert företags verksamhet under flytten.

Flyttpackning

 

Professionell packning och emballering inför flytten. Det är vår högsta prioritet att möbler och annan utrustning levereras i samma skick som när vi hämtade.

Företagsflytt

 

Lastbil ingår alltid i priset vid företagsflytt inom Malmö. Vid flyttar utanför Malmö tillkommer en kostnad på 800kr/tim. Vi har både små och stora lastbilar för alla flyttar.

Service & Support

 

Vi ger er alltid oslagbar service och personlig support under hela flytten. Ni har alltid en kontaktperson som tar hand om er hela vägen, och naturligtvis kan ni följa hela flytten från upphämtning till leverans.

Hitta M3Storage Malmö

FÖRETAGSUPPGIFTER

M3Storage
Bjurögatan 48
211 24 Malmö

040-263999
Kontakta Oss

M3 Sweden AB
Org. Nr: 556961-5916
Godkända för F-Skatt