BOHAGSFLYTT I MALMÖ

Flytta med våra prisvärda flyttjänster

500kr/tim för 2 man

Pris inkl. moms och efter RUT-avdrag

RUT-Avdrag på flyttjänster

RUT-avdraget gäller från den 1 Augusti 2016 även för flyttjänster som t.ex. flytt mellan bostäder, flyttpackning, och arbetstid för flyttransporten.

Lastbil ingår i flytten

När vi flyttar inom Malmö ingår alltid lastbil i priset. Vid flyttuppdrag utanför Malmö tar vi betalt för varje påbörjad timme från det vi lämnar vårt magasin tills vi är tillbaka igen.

Trygg och säker flytt

När ni flyttar med oss tar våra kunniga och professionella medarbetare hand om er hela vägen. Ert bohag och era möbler är trygga med oss. Vi innehar bohags och transportförsäkring och tillämpar alla regler enligt Bohag_2010 framtagna för bohagsflyttar.

Tunga lyft & flyttar

Vid tunga lyft som exempelvis piano och kassaskåp är det viktigt att förbereda med rätt utrustning. Vänligen informera alltid om ni har möbler eller andra föremål som kräver extra flyttkraft och omvårdnad.

Kontakta oss

Formulärsidan
Namn

Telefonnummer

E-post adress

Ärende

Meddelande

Ring oss 040-263999

Har ni frågor om vår bohagsflytt i Malmö? Hör av er direkt, vi finns alltid tillgängliga för våra kunder med snabb respons på mail och telefon

Kostnadsfri besiktning

Har ni svårt att överse er flytt och hur lång tid allt kommer att ta? Vi utför gärna en kostnadsfri besiktning där vi går igenom just era behov. Efteråt lämnar vi kostnadsfritt prisförslag till er om vad som behövs göras och hur lång tid det kommer att ta.

Planera flytten noga

Det är viktigt att planera er flytt . Vi rekommenderar att ni läser igenom vår lista om hur man bäst förbereder flytten

Pack material

När ni packar ert bohag och era möbler är det viktigt att inte snåla med packmaterial och emballage.

Hitta M3Storage Malmö

FÖRETAGSUPPGIFTER

M3Storage
Bjurögatan 48
211 24 Malmö

040-263999
Kontakta Oss

M3 Sweden AB
Org. Nr: 556961-5916
Godkända för F-Skatt