PACKHJÄLP

Flytta eller magasinera -Låt oss packa åt er

Packhjälp

500 kr/tim för 2 man

Inkl. moms och efter RUT-avdrag

Vi packar med RUT-avdrag

I RUT-avdraget ingår numera de flesta tjänster som har med en flytt att göra. Med våra redan fördelaktiga priser kan ni nu också dra av 50% på kostnaden för packning av bohag i samband med flytt mellan bostäder.

RUT-Avdraget gäller endast förprivatpersoner. Om ansökan om preliminär skattereduktion avslås förbehåller vi oss rätten att fakturera köparen det fulla beloppet.

Spara värdefull tid

Vill ni inte lägga er värdefulla tid på att packa, kan vi göra jobbet åt er. Vi utför professionell packning och lämnar inget åt slumpen. När vi packat ert bohag kan ni i lugn och ro flytta till er nya bostad.

Flytta Tryggt & Säkert

För att flytten eller magasineringen ska vara trygg och säker är det viktigt att ert bohag är ordentligt packat och emballerat.

Packning av tyngre föremål

Vänligen informera oss om ni har tyngre föremål som exempelvis piano eller kassaskåp som ska emballeras. Packning av tyngre föremål kräver extra omvårdnad för en säker och smidig flytt.

Kontakta oss

Formulärsidan
Namn

Telefonnummer

E-post adress

Ärende

Meddelande

Ring oss 040-263999

Vi finns alltid tillgängliga för våra kunder med snabb respons på mail och telefon. Vi strävar alltid efter att ge prisuppgift och offert på våra samma dag med snabb uppföljning. Testa själva!

Låt oss packa bohag och möbler när ni ska flytta eller magasinera. Vi utför packning med RUT-avdrag

Hitta M3Storage Malmö

FÖRETAGSUPPGIFTER

M3Storage
Bjurögatan 48
211 24 Malmö

040-263999
Kontakta Oss

M3 Sweden AB
Org. Nr: 556961-5916
Godkända för F-Skatt