FLYTTSTÄDNING I MALMÖ

Flyttstädning Med Nöjdhetsgaranti

Kontakta oss

Formulärsidan
Namn

Telefonnummer

E-post adress

Ärende

Meddelande

Ring oss 040-263999

Vi finns alltid tillgängliga för våra kunder med snabb respons på mail och telefon. Vi strävar alltid efter att ge prisuppgift och offert på våra samma dag med snabb uppföljning. Testa själva!

Kostnadsfri besiktning

För att få ett exakt pris på hur mycket en flyttstädning kommer att kosta, rekommenderar vi en kostnadsfri besiktning. Vi kommer till er bostad eller företag för gratis rådgivning inför flytten och går igenom just ert behov.

Prisvärd flyttstädning

Kvalité & Garanti

Flyttstädning är en del av våra prisvärda helhetslösningar med de bästa tjänsterna och priserna. Flyttstädningen utförs med fullservice och till absolut högsta kvalité och bästa pris. Naturligtvis lämnas nöjdhetsgaranti på alla utförda flyttstädningar. Alla flyttstädningar utförs exklusivt av vår samarbetspartner WeCleaniSkåne AB.

Städning med RUT-Avdrag

En flyttstädning är godkänd under begreppet hushållstjänster där vi gör RUT-avdraget direkt på er faktura. Alla flytt-städningar följer en manualbaserad checklista. Givetvis tar vi hänsyn till om ni har några speciella önskemål om hur ni vill ha flyttstädningen.

Läs mer om RUT-avdraget för flytt och städtjänster

Miljöarbete & Inverkan

WeClean i Skåne AB har samma värderingar och ambitioner som M3Storage Malmö. Det innebär att vi tillsammans arbetar aktivt med miljöinsatser samt utbildning och utveckling av våra medarbetare i hållbar miljö. För oss är det självklart att enbart använda bioteknisk och miljöcertifierade städprodukter.

Läs mer här om miljö, energi och klimat

Hitta M3Storage Malmö

FÖRETAGSUPPGIFTER

M3Storage
Bjurögatan 48
211 24 Malmö

040-263999
Kontakta Oss

M3 Sweden AB
Org. Nr: 556961-5916
Godkända för F-Skatt