FÖRETAGSLÖSNINGAR

Magasinering & Företagsflytt i Malmö

Vi erbjuder modern magasinering och prisvärda flyttjänster till företag i Malmö. Flexibla förråd och lager som kan anpassas efter behov när som helst under hyrestiden. Vi flyttar kontors möbler och förråd smidigt och säkert till ert företag. Låt oss göra jobbet och ert företag sparar tid och pengar, så kan ni fokusera på er verksamhet istället.

Kontakta oss

Formulärsidan
Namn

Telefonnummer

E-post adress

Ärende

Meddelande

Ring oss 040-263999

Vi finns alltid tillgängliga för våra kunder på mail och telefon. Vi strävar alltid efter att ge prisuppgift och offert på våra samma dag med snabb uppföljning.

Kostnadsfri besiktning

Önskar ni en genomgång av företagets behov inför flytt eller magasinering. Vi utför en kostnadsfri besiktning och går igenom just ert företags behov. Efterföljande skickar vi snabbt ett prisförslag till er.

Prisvärda helhetslösningar

Vi erbjuder ert företag de bästa helhetslösningarna med de bästa tjänsterna och priserna i Malmö. När ni använder våra tjänster får ni personlig support och oslagbar service från början till slut, och ni kan fokusera på ert företag och er kärnverksamhet istället.

Trygga Förråd & Magasin

 

Trygg och säker förvaring på inhägnat område. Vårt magasin är beläget på Bjurögatan 48 i Malmö. Magasinet är kamera övervakat dygnet runt och tillkopplat larmcentral.

Prisvärd Kontors & Lagerflytt

 

Prisvärda lösningar med de bästa tjänsterna för kontorsflyttar och flytt av hela förråd och lager i Malmö och i hela Sverige. När vi flyttat ert företag erbjuder vi även flyttstädning.

Magasinera & Förvara Flexibelt

 

Byt storlek på förrådet när som helst under tiden ert företag magasinerar. Vi hyr också ut golvyta och lagerplats.

Transport Tjänster

 

Vi kör både bud och pallgods i Malmö. Alltid smidiga transporter med absolut högsta kvalité på service och support.

Hitta M3Storage Malmö

FÖRETAGSUPPGIFTER

M3Storage
Bjurögatan 48
211 24 Malmö

040-263999
Kontakta Oss

M3 Sweden AB
Org. Nr: 556961-5916
Godkända för F-Skatt