BÄRHJÄLP

Magasinera eller flytta - Låt oss bära åt er

Bärhjälp

500 kr/h för 2 man

Inkl. moms och efter RUT-avdrag

Låt oss göra jobbet

Våra professionella och erfarna medarbetare hjälper er gärna med att bära ert bohag tryggt och säkert.

Trygg & säker flytt

Har ni tillgång till egen lastbil men saknar tid och kraft att själva bära, kan vi hjälpa er att bära ert bohag och möbler. För bärhjälp tillkommer en kostnad på 500kr/tim för 2 man. Priset är inkl. moms och efter RUT-avdrag.

Vi bär med RUT

I RUT-avdraget ingår numera de flesta tjänster som har med en flytt att göra. Med våra redan fördelaktiga priser kan ni även dra av 50% på kostnaden för bärhjälp i samband med flytt av bohag.

RUT-Avdraget gäller endast privatpersoner. Om ansökan om preliminär skattereduktion avslås förbehåller vi oss rätten att fakturera köparen det fulla beloppet.

Tunga lyft & Flyttar

Vid tunga lyft som exempelvis piano och kassaskåp tar vi in extern hjälp. Vänligen informera alltid om ni har möbler eller andra föremål som kräver extra flyttkraft.

Kontakta oss

Formulärsidan
Namn

Telefonnummer

E-post adress

Ärende

Meddelande

Ring oss 040-263999

Vi finns alltid tillgängliga för våra kunder med snabb respons på mail och telefon. Vi strävar alltid efter att ge prisuppgift och offert samma dag med snabb uppföljning.

Låt oss göra jobbet åt er när ni ska flytta bohag och möbler, eller när ni ska magasinera i förråd. M3Storage Malmö bär gärna ert bohag med RUT-avdrag

Hitta M3Storage Malmö

FÖRETAGSUPPGIFTER

M3Storage
Bjurögatan 48
211 24 Malmö

040-263999
Kontakta Oss

M3 Sweden AB
Org. Nr: 556961-5916
Godkända för F-Skatt